Timurcan Ulusoy’dan Başkan İmamoğlu’na ziyaret

Hacı Bektaş Veli Dergâhı Vakfı Genel Başkanı Timurcan Ulusoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.
3 Mart sabah saat 10 da gerçekleşen ziyarette görüş alışverişinde bulunuldu. Genel Başkan Ulusoy Vakfın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Vakfın daha etkin ve verimli hizmetlerde bulunabilmesi devletten beklentilerini belirtti.
Gn Başkan Ulusoy Sayın İmamoğlu’nun Hacıbektaş ilçesine bakış açısının kendilerini memnun ettiğini ifade etti.
Ayrıca bu vakfın Hacıbektaş ilçesindeki ilk vakıf olduğunu bu nedenle de sahip çıkılması ve desteklenmesi gerektiğini söyledi. Başkan İmamoğlu’dan gördükleri ilgi için teşekkür etti.
Başkan İmamoğlu bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Timurcan Ulusoy’un çalışmalarını yakından takip ettiğini ve enerjisinden dolayı kutladığını belirten İmamoğlu : “ Çalışmalarınızda başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. “ dedi.
Daha sonra Gn Bşk Ulusoy Başkan İmamoğlu’na Zülfikar kılıç hediye etti.
Bu ziyarette Gn Başkan Ulusoy ile birlikte Gn Bşk Yrd. Ali İmamoğlu, Gn Bşk Yrd Cemalettin Ulusoy, Hasan İmamoğlu da bulunmaktaydı.

Hakkında: admin

Kontrol Ediliyor