Timurcan Ulusoy Ehli Beyt sevdalısı Prof Dr Haydar Baş’a destek vermiști.

Timurcan Ulusoy Ehli Beyt sevdalısı Prof Dr Haydar Baş’a destek vermiști. Haydar Baş topluma hakikat ışığı yakan büyük bir ilim adamıydı.Birliğin , beraberliğin ve dirliğin mayasının Ehli Beyt sevgisi olduğu gerçeğini halka yılmadan , bıkmadan anlatmıştı. Sayın Baş’ın bu üstün gayretleri Hünkar Hacı Bektaş evlatlarından Hacı Bektaş Dergahı Vakfı Genel Başkanı Timurcan Ulusoy tarafından takdirle karşılanmıştı. Sayın Ulusoy Ehlibeyt yoluna kim samimi bir şekilde hizmet ediyorsa onun yanında yer almanın gereğine inanmış biri olarak Sayın Baş’ın genel başkanlığını yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi saflarına katılmıştı.

Ehlibeyt yoluna hizmet etmiş, dış güçler tarafından finanse edilen dini cemaatleri ifşa eden, Gadiri Hum gerçeğini halka anlatan, ülkemizdeki misyonerlik faaliyetleri konusunda halkı uyandıran , vatanımızı kurtaran ve Türkiye Cumhuriyetinin kurucu lideri olan Atatürk’ü  karalamaya çalışan güç odaklarına karşı savaş açan ve bu konularda onlarca kitap yazan büyük fikir adamı Sayın Haydar Baş’ı maalesef 14 Nisan 2020 tarihinde Hakka uğurlamıştık. Bir hatıra olsun diye bu haberi yayınladık. Sayın Baş’a Yüce Mevla’dan rahmet diliyoruz. Nurlar içinde yatsın.

Hakkında: admin

Avatar

Kontrol Ediliyor

2021 yılı ‘Hacı Bektaş Veli Yılı’ ilan edildi.

UNESCO, 2021 yılını ‘Hacı Bektaş Veli Yılı’ ilan etti. 2021 yılı Hacı Bektaş Veli’nin vefatının …